Jumaat, 25 Februari 2011

submit projek..

semlm(jumaat) tieka rasa mmg mcm xde mood laa sgt..
enth laa..tetibe je..hurmm...
mybe terasa kot sbb somone tu dh ckp nk jumpa tieka kt kolej..
die yg kata leh je tolong burn kn...
siap lgi die bg idea kn...
kalu sapa2 antara kami terlebih excited nk jumpa antara satu sama lain...
die kena denda tau,,hahahaha...
apa2 enth..tieka ikut kan je..
siap mintk kalu pihak yg menang tu dpt apa???
so,kami fikir2 kn lah nk bg apa kt pihak yg menang tu kn..
huhuu..
so,skrng nie die x dpt dtg..
mybe die kena denda laa kot ngan tieka..hahah..(gelak jahat)
die x dpt dtg sbb die ngh skit..
hurmm..xpe laa kn..
nk buat mcm mn..
kami nk jumpa sbb tieka mintak tolong die burn kan dvdrw untuk projek tieka nie..
bukan tieka x pndai nk burn sendiri..
tpi mcm dvdrw yg tieka beli nie mcm ada masalh je..haishhh...
bru je beli dh buat hal...
sbr je laa..nk xnk kena beli yg bru gak laa..hurmm..
pas tieka beli je dvd yg bru..
tieka terus je buka lappy tieka dan terus je try burn projek tieka tu kt dlm tu..
mujur laa dh boleh...
pas siap je burn..
tieka terus je antr..alhamdullih..
dpt jugk submit tepat masa ye..huhuhu..
walaupun antar last minutes..huhuhu..
walaupun antar last minutes..
tieka tetap rasa lega laa sikit..
sbb dpt jugk antar..huhuhu...

*ngah fikir nie..nk kena kn denda apa ek kt someone tu??hehehehe..tunggu je laaa...mesti die kena denda punya ngan tieka..hehehehe...^_^v(denda tu xde laa kejam sgt kot..)

*yes!!akhir ye tieka menang jugk kan tanpa bertanding..hehehehe....best2..nk tuntut kt die benda apa yg die nk bg kt tieka..hehehhee..

senyum2 x perlu kata apa2...^_^v

2 ulasan:

shera haifa berkata...

tag

http://kontestaje.blogspot.com/2011/03/mak-dara-1st-giveaway-ga.html

arelann berkata...

tm kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...