Ahad, 22 Mei 2011

Nur kasih...

salam semua...
tieka bru je balik dari tgk movie Nur Kasih dgn abg tieka..
kami berdua je laa...
adik tieka xnk ikut..
enth lah kt die...hehehe..
so tieka pun g jelaa dgn abg tieka..
g city square kt bandar JB tu..
sampai je sana...
ramai orng meyh..
time nk beli tiket..
kena beratur panjang..
mujur laaa dpt gak beli tiket..
cite tu best laa jugk...
sedih pun ada laa..
tieka bgi 4 bintang laa kt cite tu...
korng yg belum tgk tu..
g laa tgk ek...
x rugi laa tgk cite tu..:)

gambar bwh nie lak domo,bantal berbentuk LOVE tieka beli time g hantar akak wanie blik Batu Pahat dan satu lgi perfume hadiah dari abg sempena hari jadi tieka tempoh hari..:D



comey x??hehehe...^_^

9 ulasan:

F A I Z berkata...

adidas jer nampak..lain faiz xnampak..hehe

tieka berkata...

faiz:owh..yeke??yg tu je laa yg faiz nmpk...nk adidas laa tu..:P

mr.kylephytrie berkata...

xbrape best la tgk nurkasih..xsehebat drama nye...hehe kat cs jgk tgk

F A I Z berkata...

sy peminat brand adidas..tapi itu kuning...hehe

tieka berkata...

mr.kylephytrie:hehehe...bg awk mybe x best..bg sy best...eh2...kt cs jugk awk tgk ek??

faiz:owh..hehehe...

zippo miller berkata...

ooo ye ke best? hurmm kompus kompus...ramai yg dh wat review cite ni kate tak best...x pe2 nanti zippo g lyn ..

kesah Li sudah di Video kan

tieka berkata...

zippo miller:best laaa...mybe setengah orng kata mcm tu kot..bg sy best....huhuhu..

kim heeruul berkata...

nak domo tu boleh?

tieka berkata...

kim:wekkkk..mana boleh..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...