Selasa, 14 Jun 2011

Terima Kasih...

salam semua..
korang nak tahu dari mana tieka boleh terlibat dgn dunia blog nie..
nie semua sbb seorng kwn tieka nie..
die yg mendorong tieka...
die kata blog nie best..
boleh luahkan semua masalah kita dalam blog nie..
mula2 tieka buat tu mcm biasa laa kan..
tieka mula kan dgn luahkan apa yg tieka rasa dekat dlm blog nie..
mmg terasa lega laa jugk..
pas luahkan apa yg tersirat dalam blog nie..
apa yg tieka luah tu..
xde kena mengena pun nk buruk2 kan orang lain..
itu apa yg tieka rasa je..

2010..
adalah tieka start berblog..
time nie tieka just buat diam2 je..
tieka anggap blog tieka nie mcm diary tieka jugk..
tapi jarang je laa nk taip blog nie..huhuhu..
hnya orng yg tieka rapat je yg akan tieka follow..
time tu pun just ada 10 orng je laa kot yg follow..
tieka pun x berapa reti sgt pasal letak lagu,coding2 nie...
banner tieka pun biasa2 je..

2011...
tahun nie mmg byk yg tieka beljar pasal blog nie..
apa yg tieka tahu..
berblog nie kita akan berkongsi sesiapa saja yg sudi baca blog kita nie..
x kira laa..
berbentuk info atau pun hanya luahan...
sejak tieka masuk group SB nie....
mula2 tu tieka rasa segan laa jugk nk lepak2 sana...
lagi pun tieka pun x kenal sapa2 lgi..
nk tegur sapa lgi laa tieka segan...
kadang2 je laa tieka jenguk2 SB tu..
sehingga laa..
tertibe je tieka terlebih peramah..
melayan sapa2 pun kt dalam tu..
sejak itu laa ramai yg tieka kenal..
diorng pun mmg peramah dan sporting..
tieka pun dh anggap diorng kwn tieka sendiri..
walaupun kami x pernh jumpa..
just hnya komen2 dalam tu..
kami dh mcm kwn sendiri..
sejak ping blog kt dalam tu..
blog tieka pun dah ramai yg sudi follow..
tieka bukan cari followers yg ramai..
tieka just nk orng baca apa yg tieka taip dalam blog tieka..
walaupun membosankan apa yg tieka taip nie..
harap2 diorng sudi terima apa yg tieka taip nie..



*thankz kepada semua Sahabat Blogger sbb sudi lyn tieka yg terlebih peramah nie....
*thankz jugak kepada semua yg sudi follow blog tieka nie..:)

4 ulasan:

MANIFESTASI DIRI berkata...

sama2 kak retis...
haha

tieka berkata...

yazlie:hahahaa...amboii kak retiss laa pulak...:P

Pendamba Mawar berkata...

kenapa jari dalam gambar tu cam jari lelaki..muahahaha..

tieka berkata...

pendamba...hahaha..ihsan dari encik goole je..hehehee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...