Sabtu, 23 Julai 2011

jemputan perkahwinan tieka

Assalammualaikum..


Dengan ini tieka akan mengumumkan kat korang semua..
bahawa tieka akan berkawin tak lama lagi..
dah lama tieka rasa nak kawin nie haa..
alhamdullih..
terbuka jugak hati ini untuk menerima lamaran someone nie..
sapa lah kan jejaka bertuah yang berjaya ketuk hati tieka yang keras ini kan??
sapa ek??jeng2...
korang nantikan sapa lah bakal suami tieka tu...





hahaha...korang kena bang-bang bom!!
terkejut x???hahahah..
sori lah korang..
saje aje nak buat macam nie..
bukan selalu kan..hahahha..
sebenarnya tadi..
tieka baru je IM chat kt FB dengan kawan lama tieka time sekolah dulu..
die tegur tieka dulu laa..
die tnya khabar..
then die ckp..
die tengah sarat mengandung anak kedua sekarang..
bulan 9 nanti akan bersalin..
pastu die cakap lagi..
ramai kawan-kawan tieka dah berkahwin dan ada anak..
kawan tieka nie tanya pulak tieka..
'ko bila lagi nak kawin??hahaha...'
tieka pun..
errr...cakap je lah lambat lagi nak kawin..
dah lama tak contact dengan diorang semua..
kalu ada reunion mesti tieka tak dapat nak pergi..
korang tahu-tahu saje lah..
ramai dah kawin dan ada anak..
mesti tieka akan jadi mangsa bahan diorang..hahaha..
walaupun macam mana pun..
kami tetap kawan sampai mati meyh..^_^

7 ulasan:

cahayabintang berkata...

kalau camtu cepat2 lah cr calon.. ^^

Pendamba Mawar berkata...

tahniah2... sy xbaca perenggan kedua..slamat mnikah..hahaha

Nyamuk Terbang berkata...

ingtkn kawin dgn justin bieber td

tieka berkata...

cahayabintang:hahaha...mcm mn nk cari calon???=.='

pendamba:hahaha..baca habis laa..

nyamuk terbang:justin bieber??die dh berpunya laa..hahaha..

Rizal Murad berkata...

Haha..Tertipu den beberapa saat :P

kim heeruul berkata...

dh ad calon ke blom..?haha

tieka berkata...

rizal:hahaha...:P

kim:hahaha...calon xde lgi meyh..lalala..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...