Sabtu, 30 Julai 2011

lsssVVIP09???

Assalammualikum...

mesti korang rasa pelik kan..
entry kali ini..
haa..tieka pun sebenarnye xtau apa maksud lsssvvip09 nie..
tadi ada laa perempuan nie..
tieka tengok gambar-gambar kat fb die..
seksi lah jugak..
muka pun cantik..
tieka pun tak kenal lah jugak..
tapi tieka layan kan je lah..
lagipun die yang add tieka dulu...
nie first time tieka IM dengan die laa..
die yang tegur tieka dulu..
pastu korang nak tahu.
apa yang die cite kat tieka...
ce korang tengok nie..





pastu tieka cakap lah..
tieka tak ada ym..*tipu je nie..hehee..
bukan lah tieka tak nak bagi ym tieka..
tieka dapat rasa..
yang die nak tieka join die masuk apa yang die buat tu..
tieka rasa baik tak yah nak join semua tu..
gila apa kan nak join semua tu..
die kata halal..
tieka pun tau halal ke tak duit semua tu..=.='

*tieka bertanya-tanya apa motif die cakap semua ini kat tieka??nk suruh tieka join sama laa tu..
*tieka bukan jenis suka sangat buat benda-benda macam tu..banyak lagi cara nak dapat duit..
 kalu nak dapat kan duit secara halal..keje je laa..itu lebih puas..
*korang-korang jangan percaya orang yang macam nie..kang apa-apa yang terjadi bukan die yang susah..kita jugak yang susah..











10 ulasan:

Farrah yong berkata...

cis . tok seh la percaya . macam tak betol je ?? lau betoi jana duit . da lama da ramai yang serbu ;p

AesyaZealous berkata...

berdosa doh. haram! haha

stfzn berkata...

hahaha , oh lesbian . klaka lah kak . huih , jgn join . nnt kite gossip :P

tieka berkata...

farrah:hahaa..tu la pasal..adehhh...

aesya:hahaha...die kata halal...perghh...nampk bebenor die x kisah duit tu halal ke x..

stfn:hahaha..kelakar2 jugk..jgn buat tau adik..hehee...haa..gosip lah ye..jgn bgi kwn2 adik lak yg join..

haikalblank berkata...

hahahaha IsssVVIP!

I Sayang Sangat - Sangat vvip! hehe

ZIPPO MILLER berkata...

x mau caye ..and jangan sesekali join..kalo x takut tak leh patah balik...perghhh

tieka berkata...

haikal:errr???syg sgt2 vvip??=.='

zippo:mmg xkn join pun..haram je kalu dpt duit tu senang...mesti ada something yg perlu dibuat kalu nk dpt duit tu..

kim heeruul berkata...

baik join saham bank..lg masyuk...

Nyamuk Terbang berkata...

ashooo style mcm tue pn ad ka

tieka berkata...

kim:hahaha..x mint nk join saham bank..huhuhu..

nyamuk:hahaha...mesti lah ada..bru tau nie..huhuhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...