Selasa, 12 Julai 2011

Tieka Join Contest The Best Picture Of Me

assalamualaikum...
hai korang semua...
hari nie tieka ditag oleh geng SB tieka nie..
nak tahu sapa...
sila lah klik Dia dan Dia...
diorang lah yang tag tieka..hehehe..
ok..xnak cakap banyak..


nak tahu lebih lanjut sila lah klik SINI

tieka masuk contest ini sebab sebagai tanda sokongan kepada para blogger yang buat contest ini...
menang atau tidak..
tieka tak kisah sangat..
tapi tieka happy je sebab masuk contest ini..:)


gambar ini time tieka buat photoshoot kat dalam asrama tieka bulan 4 tahun ini jugak lah..
time ini tieka jadi model untuk projek kawan tieka..
ini kali ke 3 tieka jadi model untuk kawan tieka...huhuhu..
tieka sendiri edit pakai PS..
walaupun tak ada lah kreatif sangat tieka edit..
tapi ok lah kan..:)

nak tag




terima kasih sebab membaca...Peace..^_^v






5 ulasan:

Pendamba Mawar berkata...

gud luck

kim heeruul berkata...

nice la..gud luck..^^

Engku Sofea berkata...

thanyouu for the support ! Goodluck :D

I do I need Iman berkata...

oh tq tagged. gdluck my deaqr ;)

Maya Lisa berkata...

uhu ! Rawks ! Good luck sayang ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...