Sabtu, 6 Ogos 2011

contest logo hotspot blogger

assalamualaikum..

hotspot blogger dengan kali pertama nya..
akan membuat satu contest berbentuk logo group ini..

syarat-syarat contest ini:

  • tajuk entry 'Saya Join Contest Hotspot Blogger'
  • harus lah join group hotspot blogger bagi memudahkan kami memberitahu sapa pemenang nya
  • tema bebas. korang boleh buat apa-apa jua bentuk asal kan tidak berunsur keagamaan,18sx
  • tag kepada 2 atau lebih(suka hati korang lah nak tag berapa pun)
  • selepas sudah siap contest ini,sila copy paste kan link contest korang ke komen entry ini  
  • tarikh tutup pada 31 ogos 2011.

hadiah:

hadiah salah sorang admin iaitu farrah,nyamuk terbang dan saya akan review blog korang secara percuma.(kalu ramai yang join hadiah akan kami tambah)

10 ulasan:

apeez berkata...

semoga berjaya dapat logo yang cantik ye

tieka berkata...

apeez:mekasih..:)

Nyamuk Terbang berkata...

bg link blog admin sekali kalau bleh

kim heeruul berkata...

siapa yg cipta group hotspot tu..? hehe/..=P

tieka berkata...

nyamuk terbang..dh letak..

kim:hahaha..kami bertiga yg cipta group hotspot nie..

apeez berkata...

Silalah nilaikan ye

http://duniaapeez.blogspot.com/2011/08/saya-join-contest-hotspot-blogger.html

Syazwan Che Deraman berkata...

goodluck!

daim berkata...

http://daimhar.blogspot.com/2011/08/saya-join-contest-hotspot-blogger.html

daim berkata...

cuba2 ja~ :]

Wanz Mejuez berkata...

Gua mengedik join contest ni.. ahhahaha

http://www.mejuez.com/2011/08/promote-saya-join-contest-hotspot.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...