Khamis, 25 Ogos 2011

plan nak dekat raya..

Assalammualaikum...


entry kali ini tieka akan bercerita plan tieka dengan family untuk persiapan raya ini..
mesti korang pun ada macam-macam plan cuti raya ini kan..
esok(jumaat) tieka akan ke salon rambut untuk gunting rambut tieka yang dah panjang ini..
lepas tu tieka shopping yang tempat ye tieka tak tau lagi...
tieka pun belum beli lagi baju raya..
tak tau tahun nie baju raya warna apa..
huhuhu...
adik dah beli baju raya dah..
die baju kebaya warna merah..
tadi pun die tunjuk-tunjuk kat tieka..
jeles yee...=.=' 
baju raya die memang lawa lah jugak...
esok tieka akan mula cari misi baju raya..hehehe...
selain baju,mybe tieka akan beli kasut raya jugak kot..
hehehe...baju raya semua..
mak dan abah tieka yang tanggung..
heheh..suka sangatt...
dah lama tieka tak shopping dengan family..
almaklum lah..
dah berapa bulan tak balik JB..huhuhu...
ok lah tak nak taip banyak-banyak..
kang korang semua bosan lak..hehehe..






*terima kasih kepada Encik Penyu,Akak Syarifah Ashikin dan minie(pengiram die tak dpt tieka pasti) sebab sudi hantar kad raya kepada tieka..terharuuu...^_^

5 ulasan:

Nyamuk Terbang berkata...

kahkahkah beli la wrna purple sma aku

Arul berkata...

selamat hari raya jugakk!

fiezra berkata...

beli wane purple jagk ,,same ngn sy :) whee..selmat hari raye tieka!

tieka berkata...

@nyamuk terbang:hahaha...ko purple???nnti lah aku tgk ada yg lawa ke x..hehee..

@Arul:selamat hari raya..:)

@fiezra: heee..akan difikirkn...selamat hari raya...:D

kunci locker berkata...

wah2..sukany die,...heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...