Isnin, 3 Oktober 2011

muka encem tapi.....

Assalammualaikum..
 hai semua..

 hari nie tieka akan cite pasal lelaki pondan..
bukan lah bermaksud tieka nie anti pondan..
tapi rasa geli pun ada laa..
semalam tieka baru je terbaca blog milik sorang lelaki pondan tu..
bila tieka baca semua entry die..
kadang2 kesian lah jugak..
tapi yang tak boleh blah..
ada kawan die turut sokong die jadi pondan...errr...
kawan die siap makeup lagi untuk die..
sepatut ye..
seorang kawan kena nasihat die..
berubah jadi lelaki sejati...
apa punya kawan lah kalu macam tu..
tieka tau laa..
kawan die nak die happy je..
tapi bukan ini cara ye...
Allah cipta die jadi seorang lelaki..
tapi die pulak nak jadi seorang perempuan..
hurmmm....
tieka tak tau nak kata apa...
terima lah hakikat ye..hurmm...


9 ulasan:

Farrah yong berkata...

itu la nama orang tak nak redha gan ketentuan tuhan da jadikan macam tu .

kawan dia pun satu , support beliau lagi . sedih la .

harap2 dia dapat hidayah , aminnn :)

Eyda Syahida berkata...

taktaula nk ckp cemane sal benda ni tieka..

skang dunia akhir zaman.. yang llki nk jd pmpn, yg pmpn nk jd llki..

kalau dulu kt skolah, lmbut2 dye, keras2 je. bile da besar sikit baru pndai nk brubah.. org tgur je, mmberontak, konon dye dah besar, dah pandai fikir. pelik!

Pendamba Mawar berkata...

hurm budak tu?
susah jugak.. ada rupa tapi entah la

Finaz Jaafar berkata...

mari kite berdoa supaya dia berubah dan semoga keturunan kite tak ada yang akan jadi mcm tu

hafiz hafizol berkata...

owh..muka dia hensemm ae?? haha.. kecian dia.. bukan kehendak dia nk camtu.. tapi kate org hendak seribu daya, mahu seribu cara.. :)

kim heeruul berkata...

gua anti pondan..dari sekolah lg..
mulut mengalah kan mulut perempuan..rasa nk penyepak je.

Penyu berkata...

nasib baik penyu jantan tulen. original.

Muna rahimah berkata...

ape url blog dia ? nak stalker jap . heeeee ;D

RinsyaRyc berkata...

rasa nak tengok n baca blog dia tu.. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...