Khamis, 13 Oktober 2011

shooting with MMEQBA Production (part 1)

Assalammualaikum..
semalam tieka dah buat #WW kann..
so sekarang nie tieka akan cite pasal pengalaman yang tieka lalui bersama Crew MMEQBA PRODUCTION
jangan tanya tieka..
apa maksud MMEQBA nie..
sebab tieka pun tak tau apa maksud ye..hehehe..





korang tengok laa gambar nie yee..hehehe...





gambar-gambar atas nie time berlakon jadi sorang 'mak'





nie bukan pakwe ok...nie salah sorang pelakon jugak..




with crew MMEQBA Production


thankz kepada semua crew sebab sudi ajak tieka menjayakan sama shooting nie...
tak lupa jugak kepada semua pelakon-pelakon..
mula-mula jumpa tu segan sangat meyh..
bila dah lama-lama rasa dah boleh sesuaikan diri..

*jeles tau time tengok pelakon-pelakon semua pakat mandi manda kat air terjun chemor tu...hehehe...
*sorry readers sebab gambar nie tak sama saiz..heee..
*nantikan part 2 yeee..:)



6 ulasan:

Penyu berkata...

untonglaaaaaaaaaaaaaa jadi pelakon.

Muna rahimah berkata...

untunglahhhhhhhhhhhh

tieka berkata...

tu diaaa..retis blogger perak dah mai ckp untungg laaa..hahaha..

kim heeruul berkata...

retis2..=p

FiM here! berkata...

wah dah shooting2 nie hebat!

tieka berkata...

@kim:mana ada retis meyh..

@FIM:shooting setakat untuk final projek kwn je...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...