Sabtu, 12 November 2011

masihkah ada sayang

Assalammualaikum..
dah lama tieka tak update blog nie kan...
sekarang tieka akan ceritakan kisah semalam..
semalam tieka pergi Jusco ipoh..
tieka pergi dengan makcik tieka..
nak tengok movie cite Alamak Toyol..

time tieka berjalan nak ke kaunter tiket tu..
tieka tertengok muka someone nie macam kenal..
muka die macam EX BF tieka dulu..
pandang lah muka die kejap..
rupa-rupanya betul laa tu..
tieka tak salah orang..
time tieka dah beli tiket tu..
EX BF tieka pulak tengok tieka je..
tieka buat biasa je laa..
then pergi lah turun bawah jejalan..
sementara waktu tiket movie tu lambat lgi..
sejak tieka terserempak dengan die..
tieka betul-betul tak sangka tieka still ingat die..
padahal dah hanpir 2 tahun kami berpisah..
2 tahun jugak tak contact dengan die..
FB  pun masing-masing tak add..
tieka pun dah hampir-hampir lupakan die..
hurmmm...
adakah ini jodoh?
atau kebetulan je..
hanya tuhan je tahu jawapan nye..
dah lama kami berpisah..
pasti EX BF tieka tu mesti sudah ada awek..
masing-masing ada kehidupan sendiri..
tieka hanya mampu berdoa aje..
moga-moga die bahagia dengan hidup die sekarang..


*sorry lah korang..terpaksa pulak baca luahan hati tieka nie kan..huhuhu..

4 ulasan:

cikgu fiQ berkata...

comperm dah dye 2 ade awex.....msti punye...haaha!

nurul diana berkata...

ehem ehem , hehehe

Miss Eiza berkata...

kalau sy sy taknaaaakkkk tengok or ada kaitan ngan dia dah...HURT :"(

*sory teremo..sensitif sikit pasal ex ex ni.sobs sobs

Farrah yong berkata...

dear . toksah diingatkan lagi k ?

ko pun da ok dgn hidup macam ini . better cari yang lain je laaa .

;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...