Selasa, 24 Januari 2012

30 pekara pasal saya..:)

Assalamualaikum..
hai korang semua..
ada yang sedang tunggu tieka update ke tidak??
tieka tetiba je ada idea nak update nie dekat korang..
nak di jadi kan cerita..
tieka duk bukak twitter..


sembang punya laa sembang dengan FarrahYong..
die suruh tieka join sekali die buat hashtag nie #30thingaboutme..
jenuh laa tieka nak buat kt twitter tu satu2..errr..
datang lah idea nie nak update kat blog je..
sebab FarrahYong kata 'ko buat laa boleh aku kenal ko lebih2 lagi'
kt situ lah tieka rasa nak buat kat blog je...nak tahu pasal tieka..
jommm kita baca senarai nie pasal tieka..:D


30 Pekara Pasal Saya

  1. jenis suka duduk dalam bilik je..:)
  2. suka sangat online fb,blog,twitter dan youtube..:)
  3. tidak suka orang call..lebih suka orang SMS je..heee..
  4. suka tengok wayang,kadang-kadang keluar tengok dgn sepupu-sepupu,kadang-kadang pulak dengan abang sendiri..(kurang sangat tengok dengan kwn) =.=
  5. suka warna pink,unggu,hitam..:)
  6. muka selalu ye senyum je..tidak pandai buat muka marah-marah..
  7. amat degil..bila kata hitam..tetap nak hitam..bila kata pink,tetap nak pink..
  8. kurang sangat bermake-up..
  9. sangat suka kan budak-budak..:)
  10. perangai kadang-kadang nampak matang..kadang-kadang macam budak-budak..hoho..
  11. suka sangat makan ayam..(selalu kalau takde ayam,memang xmakan laa)
  12. pendiam orang ye..
  13. amat suka baca novel cinta,cerita korea..heee...
  14. tidak kisah barangan jenama atau tidak..janji selesa dipakai..:)
  15. tidak mempunyai kasut high heels..sbb dah cukup tinggi..heeee...
rasa ye cukup laa 15 dulu ye...nantikan tieka update lagi untuk 15 perkara tentang saya ok..:)
kalau korang semua nak join pun boleh je..
yang tiada twitter pun boleh je join..
korang update #30thingaboutme...:)
dari korang xde idea nak update apa-apa kan..heee..
terima kasih korang sebab sudi baca blog tieka..:D

3 ulasan:

yad'z berkata...

nieh syarat2 untuk future husben nieh. hahaha.=)

tieka berkata...

yadz:future husben?? hahaha...mn ada..langsung xde..:P

Farrah yong berkata...

amboi , retis seh ! hahah . 15 baru . mana lagi 15 ? hahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...