Sabtu, 25 Jun 2011

berubah

Assalamualaikum..

sejak semalam lagi blog tieka sudah bertukar yang baru..
harap-harap korang boleh terima blog baru tieka ini..
ini semua tunjur ajar dari KSP,AMALdanHEZIQA...
tanpa diaorang blog tieka mesti tak akan berubah sampai macam ini..
2 hari ini,blog tieka dan heziqa teruk kena basuh dengan diorang..
wahahaha..kelakar pun ada..
walaupun teruk kena basuh..
tapi untuk kebaikan kami jugak,kami terima...
header tieka itu tak tau la..
tak ada idea untuk design header itu..
sudah banyak kali tieka cuba..
tapi tak memuaskan..
jadi biar lah dulu..
ada idea nanti baru tieka akan tukar yang baru..^_^

*tieka nk ucapkan thankz kepada korang semua..tanpa korang blog tieka masih macam dulu lagi..:D

5 ulasan:

kjaharun berkata...

nice la blog baru awak...
:):)

tieka berkata...

@kjaharun:terima kasih..^_^

HeziqaMushadadLee berkata...

pink kaler ..haha

tieka berkata...

heziqa:hahahaha..of coz laa..ko jeles??:P

Pendamba Mawar berkata...

main tone kaler ckit..bagi ada kontra..:) baru cam highlight ckit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...