Khamis, 1 September 2011

header baru..

Assalammualaikum..
dah lama tieka tak update blog..
baru sekarang tieka ada idea nk update..heee...
bagi yang dah lama follow blog tieka..
mesti korang perasan header tieka dah baru..
haa..nak tau sapa yang edit kan??
ce usha blog Encik Tengku Nizam nie..
die ada buat tempahan header..
murah je..
die buat pun lawa meyh..heee...
die pun dah pakai dot.com..
perghh..memang otai lah kan...

*thank kepada Encik Tengku Nizam sebab buat kan header...heee..

13 ulasan:

Tengku Nizam berkata...

perghh, ni puji melambung2 ni , hahaha, adoii..

kim heeruul berkata...

nice la..^^

tieka berkata...

@tengku nizam:hahaha...puji sikit je..:P

@kim:HAHHA..otai yg buat..free pulak tu..heee..

nazirulhazwan~ berkata...

nak satu:P

tieka berkata...

nazirulhazwan:nak ke??p mintk kt tengku nizam tu..HAHAH...

Heidi Shafiq berkata...

amboi header cantik.. :)

yunZ berkata...

haku nak jugak!

tieka berkata...

@heidi shafiq:heee..kann..cantik..:)

@yunz:hahaha..ko nk??ce mintk tengku nizam..

atiq berkata...

header ayu gitu

tieka berkata...

@atiq:heee...p'puan kan..kena ayu..err...hee

Umie Artoqiemie berkata...

class ko jah..

Nyamuk Terbang berkata...

header aku pn dia buat..hoho

tieka berkata...

@nyamuk:hahaha..aku tau..dlm blog die ada je header yg die buat..HAHAH..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...