Isnin, 19 September 2011

Ex BF Jadi Kawan..

Assammualaikum..


hai semua readers..
sory lah tieka dah lama tak update blog usang tieka nie..
blog tieka pun dah berhabuk2..*ada orang tolong bersihkan tak?? heee...


entry kali nie berkaitan dengan tajuk di atas..
mesti ramaikan yang jadi kan Ex Bf korang jadi kawan korang..
bila korang putus hubungan korang kan..
mesti ada jugak yang tak dapat terima Ex korang tu jadi kawan korang...

yup,tieka pun begitu jugak..
tapi sekarang sejarah tinggal sejarah je..
sebab tieka sekarang dah putus kawan dengan die..
sebab apa tieka putus kawan..
hanya tieka je tahu...
biar lah orang nak fikir apa..
biar tieka je yang tanggung..
tieka pun dah lama lupakan die..
sekarang nie pun tieka gembira dengan hidup tieka...
tipu lah kalu tieka tak rasa sedih..tpi...
tieka tetap tabah je..
yang lepas biar lah berlalu pergi..
tak usah lagi dikenang..
kita teruskan hidup kita dengan gembira...:D






*entry nie hanya lah luahan tieka sendiri..tak ada kena mengena dengan sesiapa pun..harap maklum..:)

9 ulasan:

Si Manis Butterfly berkata...

dulu kite pun jadikan ex bf sebagai kawan baik tp pas die da de awek baru semua tu da xsame lagi....
skg pun macam musuh pun ade....
betul ckp tieka tu hidup mesti di teruskan.....

Eyda Syahida berkata...

eyda pon putus kawan ngn dye.. sebabnye? dye yg tahu. sbb dye yg putuskan prshbtn kitorang. tp kalo brkwan pon, kitorg kompem kekok nk tgur.. huuuu~

n now, dua2 dah ad life snirik. oke letteww kan? ;)

tieka berkata...

@si manis butterfly: yup..semua orng akan anggap ex sebgai kwn pas putus..bila dh ada awek bru..hubungan persahabatan antara ex dan kita mulai semkin renggang...tabah laa yee..hidup kena happy..xmo sedih2..:)

tieka berkata...

@eyda: a'ah..ok letewww...skrng pun happy je kan,xde dh nk fikir2 apa2..masalah itu mmg ada..tpi pelahan2 masalah akan selesai dgn sendiri ye..^_^

kim heeruul berkata...

gua still anggap ex kim as a friend.
even dia dah yg baru.senyum je la..=)

tieka berkata...

@kim:yup..bgus laa..senyum je laa..buat apa nk sedih..selagi boleh berkwn..berkwn laa...^_^

Nyamuk Terbang berkata...

ex bf aku yg nmbr 1 skrng jd kwn baik aku
then ex bf aku yg sorg lagi jd kwn baik pkwe aku skrng
haha

tieka berkata...

@nyamuk..hahahaa...boleh pulak mcm tu kan..caya laaa..heeee...

Tia Tiha berkata...

hahaha.. tepat pada masa nye.. akak bru sabtu lpas dh declare putus sahabat dgn ex-akak.. Sbb ape?? tieka rase nye tau kot nape akak putus dgn ex akak.. huhuhu..tp la ni brmacam2 masalah lak timbul bila akak n ex putus sahabat.. biarlah rahsia..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...