Selasa, 15 November 2011

teramat sakit

Assalammualaikum...
hari nie tieka update dengan jari tangan yang berdenyut-denyut..
sebab tersepit pintu kereta...
time nak kuar kereta dari pergi kedai..
uwaaaa...sakit gila...
tapi tahan sakit laaa...
berpeluh-peluh jugak laa time tu..
rasa nak pitam pun ada..
tapi still buat macam biasa..
hurmmm...apa entah malang ye nasib tieka..
nasib lah exam dah abis..
kalu tidak macam mana lah nak jawap paper nanti..
sebab jari tersepit tu terkena ibu jari kanan..huhuhu..
dah letak minyak dah..
harap sihat lah jari nie..
huhuhu..:(

dalam tu kebiru-biruan dan ada darah beku..:(

darah beku ada jugk di situ..

*nak balik JB,tapi tak tau bila..kena tunggu paksu balik umah baru boleh balik JB..nie pesanan paksu kepada tieka..erkkk...

7 ulasan:

fierul berkata...

wahhh truk tuh .. nk kna g potong tuh .. hehehe .. joke je ..

cpt sembuh tau tieka .. :)

Puan tia berkata...

ya allah dear..sakit nya..cmner leh tersepit pintu? mesti nak cepat yek..heheh xpe tu sume dugaan dr allah..

Miss Eiza berkata...

adoi doi..terasa sakitnyaa.cepat sembuh syg

tieka berkata...

fierul:mmg mcm kena potong je..huhuhu...baikkk..:D

puan tia:a'ah...huhu..tu lahh sbr je laa tahan sakit nie..

miss eiza: huhuhu..sakittt...mekasih yee dear..:D

Farrah yong berkata...

weyhh , alahai cian kau .

aku pun tengah rasa kedenyutan .

tapi kat kepala . aku langgar pintu .

okbai

Rizal Murad berkata...

Perghhh sakit tu...Alolo sian dia...Rajin2x la sapu ubat okay :)

CTK berkata...

sakit tuuuu tersepit pintu...mmg nangis r lau ct...huhu....sapu myk ye :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...